

پمپهای سانتریفوژ روغن داغ برای سیرکوله کردن و جابهجایی آب آنهم با دمای بالا استفاده میشود. همچنین این پمپها امکان سیرکوله کردن آب تا دمای 185 درجه سانتیگراد و پمپاژ روغن سینتیک تا دمای 350 درجه سانتیگراد را دارد.
مشخصات فنی اویل پمپ (روغن داغ)
این نوع پمپ از نوع گریز از مرکز با طرح مخصوص بوده و جهت پمپاژ و گردش روغن داغ تا دمای 300 درجه سلسیوس، در صنایع مختلفی که ادامه توضیح میدهیم کاربرد دارد. اویل پمپ، دارای ساختاری افقی، یک طبقه و همچنین محفظه حلزونی تک مکشه گریز از مرکز میباشد. از دید هیدرولیکی پروانه پمپ بالانس بوده و بصورت یکسر و مدام آویز نصب میشود. در این نوع از پمپها محفظه یاتاقان فاقد پایه میباشد اما محفظه حلزونی پایه دار است.


بررسی تخصصی مشخصات پمپ روغن داغ
آببندی محور این نوع پمپ از دو بخش تشکیل شده است. در محفظه آب بندی پمپ که بر روی سرپوش محفظه قرار گرفته، برای آب بندی محور از نوار گرافیتی نسوز استفاده می شود و در انتهای محفظه یاتاقان نیز آب بند مکانیکی نصب میگردد.
کاربرد پمپ روغن داغ
پمپهای روغن داغ در انواع مختلف، مخصوص صنایعی مانند: صنعتهای نفت و گاز، پتروشیمی، معدنی، ماشین سازی، رنگ سازی، قطعات بتنی پیش ساخته، سیستم های گرمایشی در ساختمان های بزرگ، در صنعت غذایی در اجاق های پخت ، سیستم های نظافت بطری ها، سیستم های سرخ کردن مواد غذایی، سیستم های خشک کردن نشاسته، در صنعت نفت و گاز در نیروگاهها، تولید نفت خام، در تولید حلال ها به روش تبخیری و مبدلهای حرارتی کاربرد دارند.
همچنین در صنعت فلزی در چربی زدایی از سطوح فلزی، در حمام های گالوانیک، در صنعت نساجی برای خشک کن ها، حرارت دادن دستگاههای پرس ، در ماشین الات لباس شویی و اتو ها، در صنعت تولید مواد شوینده در سیستم های صابون سازی، خشک کردن مواد اولیه و…. پمپ روغن داغ به کار گرفته شده است.


پمپ روغن داغ یا همان اویل پمپ در صنایع مختلفی استفاده میشود.
کاربرد پمپ روغن داغ در صنایع زیر خلاصه میشود:
- شیمیایی و دارویی
- غذایی
- پلاستیک
- نساجی و چرم و کاغذ
- رنگ
- الکتریکی و فولاد و…
اویل پمپ در موتور خودرو
روغنهایی که داخل کارتر قرار دارند به قطعههای موتور ارسال میشود و تحت فشار زیاد روغن کاری میشوند. به این پمپ روغن که به وسیله میل لنگ به حرکت در میآید، اویل پمپ یا پمپ روغن داغ نیز گفته می شود.
تقریبا در همه موتورها نیروی پمپ روغن از میل سوپاپ آماده و تامین میشود. بعضی وقتها دندانه محرك روی محور پمپ روغن قرار میگیرد و در آخر یا انتهای آن نیز بهصورت كوپلینگ میل دلكو را به حركت در میآورد. بعضی وقتها دندانه محرك روی محور دلكو قرار داشته و اویل پمپ توسط كوپلینگ از انتهای محور دلكو نیرو میگیرد. اویل پمپها انواعی دارد که به بدنه موتور بسته شده و میتوان زمانی که به آنها احتیاج داشت بدون این که کارتر را باز کرد آنها را در آورد.


اویل پمپ در موتور خودروها نقش مهمی ایفا میکند.
عموما پمپ روغن به دو صورت اویل پمپ دندهای یا روتوری در خودرو ها طراحی و نصب می شود. اویل پمپ دنده ای دارای دو عدد چرخ دنده می باشد، که در کنار یک دیگر روی دو محور موازی قرار میگیرند. یکی از آن ها محرک می باشد و حرکت خود را از محور پمپ متصل به میل لنگ اخذ میکند. چرخ دندهی محرک، دندهی هرزگردی را که متحرک مینامند، به گردش در میآورد. با چرخش آنها در قسمتی از پمپ فضای بین دندهها زیاد و فشار کم میشود.
اویل پمپ روتوری مدل پیشرفته تری نسبت به دنده ای میباشد و بادبی خیلی بیشتری کار میکند. در این مدل پمپ یک روتور که محرک است، به محور پمپ متصل میشود و به آن روتور داخلی میگویند. روتور خارجی که متحرک می باشد، نسبت به روتور داخلی میچرخد.
http://go.abravanpump.com/s841g